Zapisy na to szkolenie
się skończyły.
Jesteś całkowitym Ajurświeżakiem i nawet nie wiesz od czego zacząć…
Dopiero zaczynasz wchodzić w świat Ajurwedy.
Nie bardzo łapiesz które produkty to “must have” w ajurwedyjskim odżywianiu, a które są na czarnej liście.
Wiesz, że zdrowsze jedzenie przełoży się na to, że będziesz się lepiej czuła, ale skręca Cię na myśl o całym dniu w kuchni.
Wkurzasz się, gdy widzisz kolejny super-zdrowy przepis z pierdyliardem wymyślnych składników. Weź to znajdź w sklepie, a potem jeszcze ugotuj… idzie się spocić od samego czytania! 😉
A może już trochę wiesz o Ajurwedzie, ale to gotowanie…
Czujesz, że Ajurweda to “to”, że kliknęło, ale… gotowanie zgodnie z zasadami Ajurwedy to inna bajka.
Gubisz się w tym co z czym łączyć i nie wiesz, czy nie popełniasz błędów, które obciążają Twój układ trawienny.
Podejrzewasz, że musisz najpierw obkupić się w orientalne, dziwnie brzmiące przyprawy (spojler: nie idź tym tropem!)
Chcesz zdrowo gotować, ale jak przychodzi co do czego to i tak kończysz na gotowaniu tego, co zawsze.
Brzmi znajomo?
Jeśli tak, to jesteś podobna do 250+ moich klientek, które w ostatnich latach wprowadziłam w świat Ajurkuchni czyli gotowania w zgodzie z Ajurwedą.
Dzięki temu wiem, że zdrowe gotowanie może stać się częścią Twojego życia i zostać z Tobą na dobre.
W tym bezpłatnym szkoleniu pokażę Ci, jak wygląda mój system wprowadzania zmian w kuchni metodą ewolucji zamiast rewolucji.
Szkolenie otworzy też zapisy do kolejnej edycji 3-miesięcznego Treningu “Moje pierwsze kroki w Ajurkuchni”.
Także zapnij pasy, bo będzie się działo!
Podczas szkolenia poznasz…
TOP 3 najczęstszych (i najgorszych!) WPADEK początkujących w ajurkuchni
To błędy, które zabierają multum czasu, energii i generują morze frustracji. Będziesz mieć okazję sprawdzić, czy też je popełniasz albo uchronisz się przed tym, żeby Ci się noga nie omsknęła w przyszłości 😉
Jaki jest ajurwedyjski must have w kuchni?
Czego nie możesz pominąć, jeśli naprawdę chcesz zmienić to, co ląduje na Twoim talerzu? Co jest priorytetowe i negocjowalne, jeśli chcesz żeby Twoje potrawy były naprawdę zdrowe z perspektywy Ajurwedy?
System, który pozwoli Ci zacząć zdrowo gotować z Ajurwedą i w tym WYTRWAĆ
Nie chcesz spędzić kilku lat na nauce ajurgotowania, ale nie chodzi też o to, żeby to był tylko tygodniowy zryw, po którym wrócisz do jedzenia tego samego, co do tej pory.
Pokażę Ci mój 3-etapowy system wprowadzania zmian w Twojej kuchni, dzięki któremu zakochasz się w ajurwedyjskim gotowaniu po uszy! 🙂
A jeśli będziesz z nami na żywo w środę (17 lipca) o 18.00, otrzymasz ode mnie PRAKTYCZNY PREZENT
W podziękowaniu za Twoją obecność i zaangażowanie podczas szkolenia, podaruję Ci przydatny
PDF “5 prostych ajurprzepisów, które musisz znać”
Nie możesz być z nami na żywo? Po webinarze otrzymasz
ode mnie dostęp do nagrania ważny przez kilka dni.
Kim jestem?
Nazywam się Nicole Radomska i wspieram kobiety gotowe na zmianę stylu życia, który przywraca im zdrowie na poziomie ciała, umysłu i duszy.
Jestem terapeutką ajurwedyjską i psycholożką.
Dzięki połączeniu Ajurwedy i psychologii jestem w stanie szerzej spojrzeć na Twoje zdrowie, łącząc sygnały płynące z ciała z językiem Twoich emocji.
Przez wiele lat nie zwracałam uwagi na to, co jem. Wszystko zmieniło się, gdy w moim życiu pojawiła się poważna alergia pokarmowa. To postawiło na głowie moje dotychczasowe podejście do jedzenia.
Dzięki Ajurwedzie wróciłam do pełni zdrowia, a przy okazji zmieniłam swoje podejście do zdrowego gotowania Odkryłam, że wbrew temu, co mówi mainstream, nie musi być obsesyjnym liczeniem kalorii i siedzeniem w kuchni od świtu do nocy. Że nie zawsze musi oznaczać rezygnację z tego, co lubię i że wcale nie trzeba być Masterchefem, żeby gotować zdrowo i smacznie.
Chodź, pokażę Ci, jak Ajurweda może zmienić Twoje życie.